Карлеуша у рату са пола естраде

Blic.rs
Карлеуша у рату са пола естраде

Јелена Карлеуша једна је од оних естрадних звијезда које своје вријеме подједнако проводе на сцени и у суду. Углавном је ријеч о процесима које води с колегама због увреда, повреде части...

Светлана Ражнатовић је у децембру 2010. године тужила Јелену Карлеушу због отвореног писма на Фејсбуку. Карлеуша је у писму вређала дјецу Светлане Ражнатовић, а њу саму назвала сарадницом земунског клана. Двије године након тужбе, пјевачице су се први пут среле у судници прије два дана. Свједоке који су се појавили судија није стигао да саслуша због дужине самог претреса у којем су обије пјевачице биле веома оштре.  

Сека Алексић је Карлеушу назвала „транџом” и на Фејсбуку позвала фанове да „Крмељуши” купе стан да има гдје да спава, а не да се слика испред туђих вила, хвалећи се како су њене”. Ова јој није остала дужна, па је за Секу изјавила да је „мала, дебела анонимна певачица која покушава да је ископира” и да је (Сека) трагичан лик.

  Рат између Ивана Ивановића и „мале од скандала” иницирао је он сам тако што је у својим емисијама готово никада није штедео. Она је, како су писали поједини медији, пресавила табак и поднијела чак 98 тужби против тог шоумена и Телевизије „Прва српска”, на којој се емитује „Вече са Иваном Ивановићем”.
- Истина је да је Јелена поднела тужбе против Ивана Ивановића за све експлицитне увреде и неистине које је износио у својој емисији на њен рачун са очигледним циљем да јој науди - изјавио је недавно Јеленин портпарол Зоран Бирташевић.

 На листу Карлеушиних непријатеља нашли су се и челници „Гранд продукције” Лепа Брена и Саша Поповић, о којима је на свом Фејсбук профилу Јелена написала:
- Ти „ћоравизми” не пролазе ни код једног интелигентног човека. На тој деци (алудирајући на такмичаре „Звезда Гранда”), из сезоне у сезону се страховито зарађује, само од SMS гласова зарађују се милиони - написала је, иако је и сама некада била део те продукције. 

Не зна се ни када је ни због чега избио сукоб Јелене и Мире Шкорић, али узмимо у обзир да је Шкорићева најбоља Цецина пријатељица. Јелена је у колумни коју је писала за дневне новине поткачила Шкорићеву, која јој је вратила истом мjером на блогу и назвала је „Луда Наста”. Јелена је Мирино писање прокоментарисала:
- Хајде да се више не бавимо дотичном, пустимо је да у миру анонимности грицка своју „колумбијску салату”.

 Саша Видић и Карлеуша се час свађају, час мире. Она га је назвала наркоманом, а он јој је одговорио:


- Слажем се с Јеленом да би сваки становник ове планете пре слушања њене музике морао да конзумира опијате. Да бих такву жену доживео као модну икону, морам добро да будем опијен, па онима који њу тако доживљавају препоручујем тешке дроге - одговорио је Видић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана