Карлеуша пријетила стјуардеси

Агенције
Карлеуша пријетила стјуардеси

Јелена Карлеуша направила је скандал на аеродрому "Никола Тесла" у Сурчину јер јој запослени нису дозволили да се чекира тамо гдје је она хтјела.

Наиме, пјевачица је имала карту за економску класу на лету за Цирих, али је по сваку цијену жељела да избјегне чекање реда на мјесту гдје је требало да се чекира, па је покушала да то уради на шалтеру за бизнис-класу. Пошто јој то није пошло за руком, побјеснила је и стјуардеси је запријетила отказом.

- Понашала се безобразно јер је желела посебан третман од стјуардесе на шалтеру. Хтела је да се чекира на месту где се чекирају путници са картама за бизнис-класу, иако је она није имала. Баш у том моменту је наишао господин са одговарајућом картом и голд картицом, која му омогућава бројне привилегије, и њега је стјуардеса пропустила и узела му документе. Певачицу је то изнервирало, па је свашта рекла жени на шалтеру, а чак јој је запретила и отказом - наводи извор са лица мјеста.

Њен портпарол Зоран Бирташевић демантовао је ове наводе.

- Одакле вам та прича? Био сам присутан када се Јелена најнормалније чекирала. Ако има карте за економску класу, зашто би ишла на шалтер за бизнис-класу или обрнуто? - изјавио је њен PR.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана