Карлеуша честитала Секулићевој вјенчање

Агенције
Карлеуша честитала Секулићевој вјенчање

Београд – Пјевачица Јелена Карлеуша честитала је Гоги Секулић вјенчање, преносе агенције.

Иако су се ове двије пјевачице до прошле седмице препуцавале и једна о другој изговарале најружније ријечи и увреде, ЈК је, изгледа, одлучила да спусти лопту, пишу српски медији.

Кад је недавно на отварању кафића “Ложа” пресрео репортер емисије “Гламур” и питао да ли је Гоги, која се у то вријеме такође налазила на истом том мјесту, упутила честитке, пјевачица је одговорила:

- Нисам Гоги честитала свадбу. Гога и ја, колико знам, нисмо у добрим односима, али ево - могу овом приликом да јој пожелим све најбоље. Она и њен муж су стварно диван и складан пар и желим им све најбоље - поручила је Карлеуша.

Да ли је стварно прешла преко тога што је ова назвала транyом, пошто је и Јелена њу частила узвративши јој да је коњ, да ли је занемарила и њене сумње да ће 15. јуна на концерту напунити Ушће или је само жељела да буде културна, процените сами.

Новинари су покушали да ступе у контакт с Гогом да би провјерили да ли прихвата честитке од дојучерашње љуте противнице, али она се није јављала на телефон.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана