Кање уводи забране за Ким

Aгенције
Кање уводи забране за Ким

Популарни репер Кање Вест намјерава да склопи предбрачни уговор којим ће Ким забранити да иде на пластичне операције. Наиме, он не жели да ризикује да је изгуби као мајку Донду, која је умрла од компликација током липосукције.

Корекција носа, ботокс, умеци у образима, грудима и задњици видљиви су естетски захвати које је Ким направила у посљедњих седам година.

Ипак, ако мисли да се уда за Кањеа Веста ријалити звијезда може да заборави на операције у будућности. Осим што сматра да му је вјереница најљепша жена на свијету, Кање вјерује да она нема потребе да било шта ради на себи и тако ризикује своје здравље, посебно сада када је мајка.

Такође, у уговору се наводи да се не смију међусобно варати, а и употреба дроге је забрањена. Репер је једну клаузулу посветио и будућој ташти. Тако се педесетосмогодишња Крис не смије мијешати у њихов брачни живот и посао нити учествовати у васпитавању дјетета.

Иначе, иако се стално хвали бизарним третманима, Ким и дан-данас не признаје да је имала било какав естетски захват. Она не скрива да иде на хемијске пилинге како би јој кожа била чиста, а на "Твитеру" се похвалила да у лице убризгава сопствену крв како би смањила боре.

Популарности Ким Кардашијан пријете и двије полусестре Кајли и Кендал које све више плијене пажњу јавности. Оне су се појавиле на додјели америчких музичких награда и одушевиле све госте. Кајли првенствено због нове фризуре, а Кендал због лијепе фигуре и изазовне модне комбинације.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана