Калинић под траумом, вози га шофер!

Агенције
Калинић под траумом, вози га шофер!

Милана Калинића након снимања емисије возач је одвезао кући јер је познати водитељ још увијек под траумом због недавно изазване саобраћајне несреће те да од тада избјегава управљање воланом.

- Још увек је све свеже, он је још под траумом, и разумљиво је да је још рано да се упути на неки даљи пут. Зато је у понедељак поподне возило "Пинка" дошло по њега и одвезло га на снимање емисије, а када је завршио са послом, комби га је сачекао и вратио кући – говори добро обавијештен извор, а преносе медији у Србији.

Како овај извор наглашава, познати водитељ само одвезе дјецу до вртића који се налази у близини њиховог стана, али се због страха од волана не усуђује на дужу вожњу.

Да подсјетимо, наводне трауме изазване су саобраћајном несрећом у којој се Калинићево возило сударило са путничким аутомобилом мађарских регистарских ознака у коме су повријеђене двије особе. Повријеђени мушкарац је због тешких тјелесних повреда пребачен из краљевачке у београдску болницу, а Калинићу, који га је намјеравао посјетити, посјете су строго забрањене.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана