Каћи пријети бивши момак

Агенције
Каћи пријети бивши момак

Пјевачицу и бившу учесницу "Фарме" Катарину Грујић прогања бивши момак с којим се забављала прије неколико година!

 Како пишу српски медији, откад је напустила ријалити, Каћа је од бившег добила стотине порука, непрестано је зове телефоном и пресреће на улици гдје год да крене како би је убиједио да поново буду заједно! Пјевачица је у страху да бивши не науди њој и њеном момку, манекену Борису Стаменковићу, због чега је одлучила да га пријави полицији!

Према наводима извора блиског пјевачици, ријеч је о извјесном Н. П., с којим је Каћа била неколико мјесеци у вези прије неколико година. Он је редовно пратио "Фарму" и ваљда је тад схватио да је није преболио, а када је изашла из ријалитија, почео је да је узнемирава позивима. У почетку све то није схватала озбиљно, али касније се ситуација погоршала и сви су је савјетовали да случај пријави полицији.

Најприје га је само упозорила да ће то урадити, али пошто је и даље наставио да је прогања, она је затражила заштиту од надлежних органа! Заиста јој није свеједно и у посљедње вријеме када год иде на наступе прате је другови уколико Борис то не може - каже овај извор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана