Каћа напала Бориса усред ресторана

Агенције
Каћа напала Бориса усред ресторана

Жестока свађа између пјевачице Катарине Грујић и њеног момка Бориса Стаменковића, догодила се у једном ресторану усред бијелог дана. Наиме, како пишу српски медији Каћа је у Борисовом телефону нашла неке поруке које је размјењивао са другарицом.

- Катарина и Борис су већ задњих шест месеци имали кризу у вези која је пре неколико недеља кулминирала свађом и раскидом. Жестока свађа догодила се у једном ресторану усред белог дана, када је Каћа у Борисовом телефону нашла неке поруке које је размењивао са другарицом. Он није стигао да јој објасни од кога је порука кад је Каћа почела да виче "Нећу да те видим више, срам те било! Дописујеш се са којекаквим фуфама мени иза леђа". Борису је на све то пукао филм, па је устао и одбрусио јој "Ти си бре љубоморна будала", говори извор који се нашао на лицу мјеста.

Након ове свађе њих двоје су дефинитивно раскинули и још увијек није дошло до помирења, иако се недавно спекулисало да је пар вјерен. Грујићева је потврдила да је дошло до раскида, али није хтјела да каже да ли је истина да је направила сцену у ресторану.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана