Јована за Сашу изгледа као из порнића

Агенције
Јована за Сашу изгледа као из порнића

Саша Видић и Огњен Амиџић подсмијевали су се пјевачици Јовани Типшин. Водитељ је у својој емисији "Амиџи шоу" пустио снимак у коме фолкерка глуми у једном новогодишњем програму од прије неколико година, са све периком на глави и дјецом око себе. Док је видео емитован, могло се чути њихово кикотање и подсмијех, који је одзвањао студиом, пишу српски медији.

- Јао, мајко. Пази њу, као кип слободе наспрам њих - добацивао је Видић. Онда је Огњен питао своје госте шта кажу за Јованину глуму, на шта се Видић први убацио.

- Да нема ове деце, био би као увод за порнић. Страшно. Не могу да гледам ово. Да ли су ово рани радови Дејана Милићевића? То јој је перика остала од Зорице Марковић - казао је креатор не престајући да се грохотом смије. Његов смијех се пренио на све у студију, па су неки чак брисали сузе. Огњен је успио некако да изговори да ће му она бити гошћа у сљедећој емисији, на шта се Видић, уз Бориса Тривана - стални коментатор стајлинга познатих - брецнуо: - Ја ћу бити болестан. Тих дана сам болестан! Позвали смо и Јовану да прокоментарише Видићево подсмијавање на рачун њеног изгледа и глуме.

- Не знамо које је његово опредељење, али очигледно је да не воли девојке, па ми је велики комплимент то што је баш мене коментарисао.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана