Јована и Марко увећавају династију

Aгенције
Јована и Марко увећавају династију

Марко Мишковић (31), један од најпожељнијих нежења у Србији и син Мирослава Мишковића, ријешио је да се скраси поред своје дугогодишње дјевојке, пјевачице Јоване Николић (29), с којом ће, како се ових дана може чути, сљедеће године добити принову.

Према информацијама које су ових дана објављене у медијима, млада пјевачица је наводно у четвртом мјесецу трудноће, а за отприлике тридесет дана овај познати пар би требало да стане пред матичара и изговори судбоносно "да", и то у кругу најближих пријатеља и породица.

Прије него што се скрасио поред Јоване Николић, Марко Мишковић је повезиван са многим познатим дамама, али је фотографисан само са Емином Јаховић, с којом је био током 2006. године.

Иако се причало да њих двоје планирају и брак, од тога није било ништа, а Емина се нешто касније удала за турског пјевача Мустафу Сандала, с којим има двоје дјеце.

Прича се да је прије ове везе Мишковић имао краћу романсу са Сањом Папић, а почетком 2009. године појавила се информација да је бизнисмен у вези са глумицом Мирком Васиљевић, с којом се чак појавио на неколико београдских џет-сет окупљања.

Ни Марко ни млађана Мирка, која је касније добила дијете са фудбалером Вујадином Савићем, нису потврдили нити демантовали ову причу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана