JLO испалила Амиџића или се одушевила?

Aгенције
JLO испалила Амиџића или се одушевила?

Огњен Амиџић отишао је прије неколико дана у Истанбул да би урадио ексклузивни интервју са Џенифер Лопез, али се у Београд враћа празних шака...

 Дуго уговарани интервју са латино пјевачицом ипак није урађен у Истанбулу као што је најављивано. Огњен Амиџић се, са теглом ајвара коју је понио као поклон атрактивној пјевачици, запутио пут Истанбула на њен концерт и да би снимио интервју са JLO. Међутим, он се вратио кући празних шака. Не знамо да ли је пjевачица узела ајвар, али интервју није дала.  

На Твитеру се увелико прича о испали, па је тако уредница вијести и водитељка на ТВ Прва Звездана Јовановић на свом профилу написала:

- Огњен остаде без JLO. Остаде му тегла ајвара.

Огњен Амиџић је, како наводи Свет, рекао да је дошло до промјене плана и да су након показивања сценографије и студија у ком се снима "Амиџи шоу" менаџменту Лопезове и самој пјевачици, одлучено да ће она ипак на дан концерта у Београду дочи у Шимановце и ту дати интервју.

- "На концерту у Турској било је сјајно! Џенифер је испунила сва моја очекивања. Иако смо договорили да тамо урадимо интервју, њој и њеном менаџменту је изнет предлог целе емисије и приказан студио и сценографија, због чега се она одушевила и донела одлуку да на дан концерта у Београду дође у Шимановце где ћемо снимити ‘Амиџи Шоу’. Та емисија биће емитована 27. новембра на Пинк телевизији - саопштио је Огњен за Свет.

Да ли је у питању стварно ексклузиван интервју који ћемо имати прилике да гледамо или испала пјевачициног менаџмента, увјерићемо се већ за неколико дана.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана