Јеллена у базену прославила дјевојачко вече

Агенције
Јеллена у базену прославила дјевојачко вече

Иако су припреме за вјенчање са официром Комленом Лаловићем, у пуном јеку, пјевачица Јеллена Ристић није заборавила на своје другарице, па је тим поводом прославила дјевојачко вече за памћење. Како пишу медији у Србији она је у спа центру једног престоничког хотела

организовала журку на којој су даме уживале у масажи, брчкању у џакузију и дегустацији најскупљег шампањца и егзотичног воћа. Пуна спортског духа, а и како би разгалила другарице, будућа млада прва је скочила у воду, а за њом и њена колегиница Јована Типшин, која јој јој наздравила и пожељела срећу у браку. По угледу на њих двије, и остале дјевојке поскидале су са себе баде мантиле и поскакале у топлу воду пјевајући Јелленину пјесму "Хеј, нек буде сватова"! Женска дружина била је цијеле вечери одлично расположена, а након славља, које је трајало до касно у ноћ, директорка ДИФ-а отишла је кући да би наставила са припремама за свадбу.

- Заиста смо се лепо провеле, а наравно да као и свака млада осећам узбуђење пред венчање! Ово вече ми је помогло да се мало опустим да бих заблистала на свадби у пуном сјају - рекла је Јеллена.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана