Јелену одушевио обожавалац

Агенције
Јелену одушевио обожавалац

Навикли смо да фанови Јелене Карлеуша тетовирају њено име, стихове пјесме и лик на рукама, леђима и грудима, али пјевачица је доживјела шок када је један њен обожавалац написао њене иницијале на свом полном органу.

Наиме, на интернету је осванула фотографија извјесног младића на чијем пенису је писало "ЈК", које је било уоквирено срцем, што је изазвало потпуни шок и бројне коментаре које су остали пјевачицини фанови остављали испод слике.

Медији у Србији су питали малу од скандала шта мисли о овом подвигу свог обожаваоца, а она није скривала срећу што има такву армију фанова.

- Стварно имам невероватне фанове. А све док се не повређују, као што често знају, ја сам срећна - изјавила је Јелена за тамошње медије.

Да подсјетимо, прије двије године један од ватрених обожавалаца ЈК урезао је жилетом на својој руци њено име, што је тада проузроковало скандал великих размјера, будући да је младић могао озбиљно да се повриједи. Пјевачица је тада апеловала на све своје фанове да такве ствари више не чине.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана