Јелена Жигон побјегла из Београда

Агенције
Јелена Жигон побјегла из Београда

Филмска дива Јелена Жигон се још увијек налази под стресом због напада и пљачке који су се прошле суботе догодили у њеном дому па ју је кћерка Ивана склонила из Београда на неколико дана, преносе српски медији.

Позната глумица је узнемирена и још увијек се опоравља од повреда које јој је нанио лопов који јој је из дома однио вриједно ордење које је припадало њеном дједу, новац и документа.
- Ивана је мајку одвела на неколико дана на село како би се одморила и потпуно опоравила од свега што јој се догодило. Само је спаковала неколико ствари и кренула на пут – навео је извор близак породици Жигон.

Истрага још увијек тапка у мјесту и нема нових детаља у вези са нападом на глумицу. Глумица и даље вјерује да ће починилац бити пронађен, а додатно ју је узнемирило то што је вијест одјекнула у јавности, па су јој непрестано звонили телефони, због чега није имала мира.

- Нема никаквих новости. Добро сам и хвала вам на бризи. Чујемо се ускоро неким лепшим поводом - рекла је кратко Јелена Жигон, а пренијели српски медији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана