Јелена Јанковић више нема дечка

Агенције
Јелена Јанковић више нема дечка

Тенисерка Јелена Јанковић и ватерполиста Млађан Јановић растали су се послије четворогодишње везе. Њих двоје више нису заједно, а главни разлог растанка је учестала раздвојеност због бројних пословних обавеза.

 Јелена путује по свијету због разних тениских турнира, а Млађан је углавном у Италији, због свог клуба Савона. Прије неколико мјесеци схватили су да је најбоље решење да се растану, него да се муче покушавајући да одрже такву везу.

Разне приче су се распредале како Јелена, од како су заједно, први пут није посјетила Млађанов родни Котор, иако је дужи низ година одсједала у "Форца маре" и прије везе са њим. Популарни спортски пар везу је започео на Олимпијади 2008.године у Пекингу, о којој су обоје отворено причали.

"Изгубила сам меч и отишла у Мекдоналдс и узела много хране да умирим нервозу. Док сам чекала да ми спакују храну, он ми је пришао и питао да ли сам прошла и ако је знао резултат. Није ми се разговарало, али је он био упоран. Затим сам га мало боље погледала и схватила да је баш згодан", причала је тада Џеј Џеј.

Јановић никад није крио да га је Јелена освојила својом природношћу и тиме што није уображена.  

Ни Јелена, а ни Млађан још увек нису дали изјаве поводом писања медија да нису више у вези, о којој су посљедњи пут јавно говорили у јануару ове године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана