Јарић у Београду лијечи тугу, због љубави или новца?!

Blic.rs
Јарић у Београду лијечи тугу, због љубави или новца?!

Београд - Док свјетски медији брује о разводу Марка Јарића и Адријане Лиме, прослављени српски кошаркашки ас је допутовао у Београд.

Јарић, који је у српску престоницу стигао у јутарњим часовима, по подне је с пријатељима био на кафи у једном од ресторана на Дорћолу, гдје им се повјерио о својим љубавним јадима и томе колико му је тешко због свега што му се дешава, пише Блиц.

Марка је изузетно погодила цијела прича, сметају му свакодневни медијски натписи, још када се свему томе дода носталгија, јасно је да је његов долазак у родни град била неминовност. Очајнички му је потребна подршка породице и бројних пријатеља.

Иначе, Адријана и Марко у својим фирмама и на рачунима у банкама заједно имају око 210 милиона долара, које ће ускоро морати да подијеле на равне части с обзиром на то да нису потписали предбрачни уговор.

Јарић је више од три пута богатији од Лиме (160 милиона долара), док Адријана има нимало занемарљивих 50 милиона зелених новчаница. Чувена Бразилка је једино зарађивала бавећи се моделингом широм свијета и као чланица чувених "Викторијиних" анђела, док је њен супруг, осим што је био добро плаћен играјући кошарку, доста инкасирао бавећи се приватним бизнисом.

По окончању спортске каријере (само у NBA лиги је зарадио више од 40 милиона долара), Марко се интензивно посветио грађевинском бизнису и продаји некретнина. Годинама успјешно води агенцију за некретнине и инвестиције "Gramercy Real estate " у Монаку, а већ пет година је члан Извршног одбора групе "Orchid", која има ланац ресторана по Америци. Осим тога, спекулише се да и у Србији годинама у угоститељству послује као човјек из сјенке.

Страст према моди Марко је показао тако што је прије девет година постао сувласник италијанског бренда "Macchia J ". Осим тога, он је партнер популарног сајта Younghollywood, који се бави производњом и продајом видео и фото материјала о свјетским звијездама.

С друге стране, Лима је највише зарадила 2007. и 2008. године (9,5 милиона долара). Она је тада заузела четврто мјесто на "Форбсовој" листи најплаћенијих модела свијета. Након тога, годишње је зарађивала у просјеку 7,5 милиона долара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана