Јарић и Лима заједно прославили кћеркин рођендан

Агенције
Јарић и Лима заједно прославили кћеркин рођендан

Прослављени српски кошаркаш Марко Јарић и топ модел Адријана Лима заједно су уживали у Мајамију на прослави рођендана старије кћерке Валентине.

Иако су прије неколико мјесеци донијели одлуку да се растану, Марко и Адријана и даље брину заједно о својим насљедницама, а колико су сложни и уживају, најбоље показују папарацо фотографије са прославе.

Пар је уживао, а судећи по њиховим осмијесима, одлично су се забављали заједно.

Иако дјевојчице Валентина и млађа Сијена, већину времена проводе са мајком, њихов отац увијек нађе времена да отпутује у Мајами и проводи вријеме са својим мезимицама.

Тада се не одваја од њих двије и сваки тренутак користи за уживање са кћеркицама. Наравно, неизбјежно је и фотографисање и постављање на друштвене мреже, што нарочито радује његове и Адријанине фанове, што доказују мноштвом позитивних коментара.

Иако се прије извјесног времена шушкало да се овај славни пар помирио у Тивту, Марко Јарић је то демантовао интересантним коментаром на друштвеној мрежи "Твитер".

Иако више нису заједно као пар, њих двоје су прије свега остали велики пријатељи и прави примјер пожртвованих родитеља својим слатким насљедницама.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана