Из освете намjерно заразила 324 мушкараца HIV-ом

Jutarnji.hr
Из освете намjерно заразила 324 мушкараца HIV-ом

Како би се осветила целокупном мушком роду, деветнаестогодишња студенткиња из Кеније одлучила је да зарази HIV-ом укупно две хиљдае мушкараца.

Колико јој "добро" иде похвалила се на Фејсбук страници "Кенyан Сцандалс", где је испричала своју причу, и шокирала свет признањем да је до сада HIV-ом заразила чак 324 мушкарца с којима је имала сексуалне односе.

Иако је на одлучила поделити своју причи преко Фејсбука, то је учинила тек након што је су је у групи уверили да ће њен идентитет остати неоткривен.

Ипак, кенијски "Дејли пост" је објавио њену фотографију с Фејсбук профила заједно са чланком о овој причи.

Прича почиње 22. јула 2013. године. Тог је дана с пријатељима изашла на журку, где се напила. Након тога су се вратили у хостел где се журка наставља.

Ујутро је уследио шок када се пробудила поред непознатог мушкарца с којим је имала сексуалне односе. Колико је била пијана сведочи и то да се ничега није сећала.

Када је мушкарца питала је ли имао кондом за време секса, одговорио јој је потврдно.

Ипак, она се тестирала на полно преносиве болести и сазнала да се тест на HIV показао позитиван.

Одмах је контактирала мушкарца с којим је спавала и напала га да ју је заразио. Он јој је поручио да је вирус добила од неког другог, након чега је пала у депресију те почела пити. Помишљала је и о самоубиству.

Међутим, ускоро јој је главом пролазила мисао о освети због тога што је заражена.

Полако је прихватила своје стање, али је направила обећање према којем све мушкарце натерати на патњу. Свесна свог изгледа знала је да неће имати никаквих проблема у одвлачењу мушкараца у кревет чиме се и 'похвалила' када је признала да је вирус пренела на чак 324 мушкарца.

Према њеним речима, ради се масовно о колегама с факултета, 156 њих, док су остало адвокати, познате особе, политичари и ожењени мушкарци. Тврди и да дневно спава с чак четири различита мушкарца.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана