Ивана Станковић: Карлеуша, не знаш да певаш!

Курир
Ивана Станковић: Карлеуша, не знаш да певаш!

Београд - Позната манекенка Ивана Станковић напустила је јуче снимање емисије „Љубавна докторка" Исидоре Бјелице на ТВ Хепи након препуцавања са Јеленом Карлеушом, преноси Курир.

- Знала сам да ћу бити са Карлеушом у емисији и помислила сам: „Што ми то треба?", али сам ипак дошла искључиво да бих испоштовала Исидору - каже Ивана:

- Не подносим лицемерје. A ЈК је лицемерна и осуђује нешто што и сама ради. Она не дозвољава да неко изнесе своје мишљење. Љута сам и на Исидору јер је стала на њену страну. Нисам дошла тамо да свирам Јелени серенаду!

Манекенки је засметало то што је и водитељка, попут Карлеуше, сматрала да је она хтјела да увриједи пјевачицу.

- Јелена је од прве реченице кренула да просипа „мудрости" и као интелигентна особа нисам могла да ћутим, јер ћутање је одобравање. Када је кренула са тим како њу сви нападају, само сам упитала шта је очекивала када се сликала разапета на крсту? Притом сам констатовала да је направила супер каријеру с обзиром на то да не уме да пева и да ми пара уши. То ју је разбеснело - закључује Станковићева.

Иако је Карлеуша мислила да је све намјештено, Ивана је устала и напустила студио.

За њом су тада потрчали људи из режије, из шминкернице и камермани како би је пољубили и честитали јој.

Позвали смо Бјелицу, али била је недоступна.

A Карлеуша није одговорила на нашу поруку.

Очекујем њене нападе

Станковићева очекује да ће ЈК покушати да јој напакости:
- Очекујем њене нападе јер схватам да је она на нападима и изградила каријеру, док сам ја бирала неки други пут. Немам ниједну мрљу и упозоравам је да ће бити тужена за сваки покушај да ми нанесе штету.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана