Ивана Славковић: Српске пјевачице и водитељке снимају порниће у Мађарској

Kurir
Ивана Славковић: Српске пјевачице и водитељке снимају порниће у Мађарској

Ивана Славковић, дјевојка из Шарлинца код Ниша која је прије уласка у ријалити “Парови” радила као порно-глумица, узбуркала је јавност када је открила како функционише свијет порнографије, колико се дјевојака из Београда и са јавне сцене бави тим послом, али и проституцијом у Будимпешти.

Ивана Славковић која је “подигла прашину” уласком у “Парове” каже да има много естрадних звијезда које су познате и у Мађарској али по порно филмовима.

- Виђала сам свашта, али нећу никога да именујем. Гледала сам наше певачице и водитељке док снимају... Знам и да су се многе од њих бавиле проституцијом у Будимпешти, па су тек онда постале познате у Србији. Не можете ни да замислите колико Београђанки ради тај посао. А међу њима има баш познатих имена. - изјавила је Ивана.

Ивана је радила као шминкерка те је тако шминкала и порно глумце у Будимпешти. И онда је хтјела да испроба нешто ново. Од шминкерке постала је порно глумица.

 - Тај свет ми је постао нормалан и помислила сам: Што да не. Била сам убеђена да је реч само о зезању за које можеш да узмеш добар новац, али нисам добила праве информације. Рекли су ми да у Србији нико неће платити за улазак на неки сајт, а камоли да ће баш мене наћи међу хиљадама девојака! - рекла је Ивана за Курир. 

Ивана каже да се за ове послове не добијају велике паре те да многе дјевојке иду баш тамо да снимају порно филмове у нади да ће успјети. Она додаје да “што гнусније ствари радиш то ти се мање плаћа”!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана