Ивана Селаков оперисала тумор

Aгенције
Ивана Селаков оперисала тумор

Поп пјевачица Ивана Селаков подвргнута је прије три дана хитном оперативном захвату у земунској болници, а тим хирурга приликом интервенције отклонио је пјевачици тумор са материце.

- Ивана никад није имала сличних здравствених проблема, али срећа у несрећи је што редовно иде на гинеколошке контроле, па је на вријеме уочена и ова промена - каже пријатељица бивше чланице састава "Бјути квинс", а преносе српски медији.

Овај извор је додао да је Ивана је много радила и путовала у посљедње вријеме, али је, као и увијек, нашла времена да оде на преглед.

- Приликом рутинске контроле лекар је уочио промену на материци, а након додатних анализа операција је заказана по хитном поступку. Прилично се уплашила, али доктори су је смирили и објаснили јој да ће проблем бити брзо решен, те да нема разлога за бригу будући да је промена на време уочена - прича овај извор и додаје да се Ивана без одлагања, у пратњи момка и менаџера Предрага Мирковића, јавила у болницу гдје је оперисана само неколико сати касније. Популарна пјевачица на ове информације није хтјела да да коментар.

 - Добро сам, хвала што бринете! Не знам ко вам је дао ове информације, али не бих тренутно о здрављу - рекла је љубазно Ивана.



 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана