Ивана Бајић побјегла из неважећег брака

Курир
Ивана Бајић побјегла из неважећег брака

Ивана Бајић и њен супруг Александар Басарић више нису заједно. Не може се рећи да се пар развео, јер њихов брак у Србији није ни био важећи.

То што свој назови брак, склопљен на плажи у Бразилу током дочека 2012. године, нису верификовали по повратку у Београд, сад им је само олакшавајућа околност. Не морају да се вуку по судовима нити да се расправљају због подјеле имовине. 

- После венчања на плажи у Рио де Жанеиру и доласка у Београд требало је да се Ивана и Александар обрате матичној служби и озваниче брачну заједницу, баш као што су урадили Жељко и Јована Јоксимовић после венчања на Малдивима, али то нису учинили - каже Иванина блиска пријатељица.

 Свађе водитељке емисије „Ја имам таленат" и брата супруге тенисера Илије Бозољца Адриане Басарић у посљедње врухеме биле су све учесталије и на крају су ријешили да се разиђу.

- Због несугласица које су биле све чешће пар је решио да се разиђе. Раскинули су недавно. Било је покушаја помирења, али сви су били неуспешни. Више не живе заједно, а пријатељи их у последње време по граду виђају одвојено.

У више наврата смо покушали да позовемо Ивану на бројеве познате редакцији, али она није одговарала на наше позиве и поруке.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана