Индира у вези са ожењеним човјеком

Агенције
Индира у вези са ожењеним човјеком

Пошто је Весна Куртума оптужила пјевачицу Индиру Радић да јој је преотела супруга Горана, пјевачица је одлучила да са новим дечком побјегне у Њемачку, гдје бораве већ неколико дана.

 Како пишу српски медији, Индира је у суботу имала наступ у Њемачкој и тада је отпутовала са Гораном. С обзиром на то да се у посљедњих десет дана подигла прашина око њихове везе и да се тим поводом огласила и Горанова супруга, одлучили су да се склоне из Србије како би избјегли притисак јавности. Радићева се није оглашавала јер не жели од приватног живота да прави шпанску серију.

- Она је са Куртумом неколико месеци у љубавној вези и уживају, а они који их познају кажу да се много воле и да се то види. Свесни су били да ће њихова љубав имати препрека због околности које их окружују. Зато су се ових дана сакрили у другу државу јер не желе да се замарају разним причама, нити да их папараци јуре. Горан своју драгу прати на наступима, а колико има озбиљне намере говори и то да је на свом "Фејсбук" профилу поставио Индирину слику као профилну - рекао је извор близак пару и додао да се фолкерка жестоко посвађале са својим менаџером и бившим партнером Гораном Ратковићем Ралетом због новог партнера.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана