Игор Старовић: Умро бих на Фарми да ме Един није спасао!

Курир
Игор Старовић: Умро бих на Фарми да ме Един није спасао!

Игор Старовић, који је у четвртак на имању у Лисовићу доживио епилептични напад, сада се добро осјећа. Пјевач је с фарме пребачен у Ургентни центар, гдје су обављени сви прегледи, послије чега је пуштен на кућно лијечење. Курир је с њим водио разговор дан послије трауматичног искуства.

- Много неистина је објављено о мом случају. Никад нисам имао здравствених проблема. Навикао сам да радим, али посљедња четири дана једва сам издржао. Продукција је наметнула паклену недјељу, кажњавали су нас, буквално су нас истресли из гаћа, посљедњих дана спавали смо по два-три сата, али све је то игра. Да се разумијемо, ово није критика продукције.

Шта се заправо догодило?
- Пошто се разведрило, окопавао сам њиву. После сат времена осетио сам вртоглавицу. Нисам обраћао пажњу на то јер сам мислио да је од умора и неиспаваности. Пошто ми је било горе, кренуо сам ка бунару и било ми је све теже. Једва сам ходао. Сећам се само да сам некако дошао до зида и чврсто се ослонио. У том моменту ми је мој друг Един Шкорић пришао и помогао ми. Он ме је буквално спасао.

На који начин те је спасао?
- Захваљујући њему сам жив. Ударао ме је и извлачио ми језик, сав сам се изуједао. Све се закомпликовало кад сам помодрео у лицу, тад сам почео да се гушим и полако сам губио свест. Не могу пола тога да се сетим док не попричам с људима који су тад били уз мене. Знам да ми је сломио ребро док ме је реанимирао, али и раније сам их ломио. Увек ћу му бити захвалан, ипак је велика храброст спасавати човека који лежи и умире.

Како су фармери реаговали?
- Вриштали су, не могу ни да замислим колико је то било мучно за њих.

Кад су реаговали људи из продукције?
- Опасно је било док их чекаш јер је далеко капија. Они су одмах позвали Хитну помоћ и одвезли ме у Дом здравља у Барајеву, па су ме одатле пребацили у Ургентни центар. Сат и по сам био у несвести, почео сам да долазим себи у близини Ургентног, али сам се лоше осећао. Тамо сам се задржао неколико сати.

Шта су доктори констатовали?
- Урађен ми је скенер главе, ништа нису нашли. Треба да идем на магнетну резонанцу и видећемо шта ће бити. Напомињем и наглашавам - никад ништа ни налик овоме нисам доживео.

Послао си писмо фармерима у којем си, између осталог, изразио жељу да се вратиш на фарму.
- Не знам како сам уопште саставио писмо. Искрено, не знам колико има смисла вратити се на имање. На нету сам прочитао да су ме многи означили као једног од фаворита, само не знам чему, али ајде. Са неколико ликова сам нашао заједнички језик. Све што видите је 10 одсто умањено него у оригиналу. Можда бих ушао на један дан чисто да се опростим од фармера и да попричам с њима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана