Игор Цукров се заљубио у Крагујевчанку и прославио Православну нову годину

Blic.rs
Игор Цукров се заљубио у Крагујевчанку и прославио Православну нову годину

Сплићанин Игор Цукров, музичар који је представљао Хрватску на избору за пjесму Евровизије, дочекао је Православну нову годину у центру Шумадије - Крагујевцу. Он је са својом дjевојком Катарином Кржановић, иначе Крагујевчанком, дошао у овај град да заједно прославе празник. Каже да му се допада гибаница њене мајке Весне, али и људи који личе на Сплићане.

- Овдjе у Крагујевцу људи су искрени, чисти... А моја Нина и ја прослављамо већ скоро три године и православни и католички Божић. Узимамо најбоље од свега. Мени се допала гибаница коју спрема њена мајка, али и пита са месом и посебно шопска салата. Схватио сам и да Далматинци и Шумадинци воле оно што немају. Нама је мора преко главе и желимо тамо гдjе га нема, а њима је жеља да дођу на море - прича Игор Цукров.

Он је аутор музике за документарни филм који ће представљати Хрватску пред улазак у Европску унију. Без обзира на то, не бjежи од наступа и сарадње са музичарима из Србије. Направио је нови хит који се зове "Случајно", али који, како каже, нема везе са аутобиографијом.

Цукров је за "Блиц" испричао и како је упознао Катарину, за коју каже да је љубав његовог живота. То је било, прича, у правом смислу рijечи, случајно.

  - На снимању спота у вили Горана Бреговића за пjесму „Мјесечар" било је око 30 цура. Онда је неко рекао да треба да се љубим са једном од њих. Када их је питао која ће, њих 20 је дигло руку, али Нина се није јавила. Е, тако је почело. Избор је ипак пао на њу и сцену с пољупцем смо понављали најмање шест пута. Нису могли да нас раздвоје. На крају је свима прекипjело, јер сам ја намjерно гријешио, а она одрала кољена у тој сцени. Тако је снимање завршено, а ми смо се завољели - прича Цукров, и тврди да су они „прави авантуристички пар". 

Катарина Кржановић, модел из Крагујевца, каже да је поносна на своју љубав са Цукровим, која траје већ три године, као и на то да нико није могао да их растави. 

Каже и да је поред њега завољела далматинску храну.

- Бака Љубица је прави мајстор и заљубила сам се у њену паштицаду. А то јело које она прави је од говеђег меса, спрема се у сосу и са поврћем. Пробала сам сама да направим, али није успјевало - објашњава Катарина, љепотица из Шумадије и побједница на избору за мис Европе на Кипру.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана