Хрвати због Цеце хрле у Београд

Aгенције
Хрвати због Цеце хрле у Београд

Светлана Ражнатовић је позивом на Ушће привукла огроман број Хрвата, који су се одушевили што им је велика српска звијезда поручила да дођу, пишу српски медији.

- Хрвати, знам да ме волите, чекам вас на Ушћу за Видовдан - рекла је пјевачица, а њени фанови из сусједне Хрватске су је послушали. Свакодневно зову продајна мјеста и траже карту више за велики спектакл који ће српска звијезда одржати 28. јуна у Београду. За Цецин концерт на Видовдан влада огромно интересовање. Не само међу домаћом публиком већ и у региону.

- На турнеји нисам обишла једино Хрватску и БиХ, сплетом несрећних околности. На тим просторима имам много

публике. Од срца их све позивам да на Видовдан дођу на Ушће на мој концерт. Србија је увек била сјајан домаћин и надам се да ће се и овог пута провести феноменално и уживати у музичком спектаклу - поручила је фолк дива. Припреме за највећи балкански концерт су увелико у току, а ускоро ће Цеца наводно почастити публику и са десет пјесама на свом новом албуму, који само што није угледао свјетлост дана. Таман ће остати довољно времена да се заврте како би и на Ушћу сви посетиоци могли и нове нумере да пјевају заједно са својом дивом.

Игралиште за дјецу на Лаушу на провјери градске управе

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана