Голишаве слике савјетнице у Министарству иностраних послова Србије ФОТО

blic.rs
Голишаве слике савјетнице у Министарству иностраних послова Србије ФОТО

Социјалисткиња Вања Хаџовић најинтригантнија је млада савjетница у Влади Србије. Запослена је у Министарству иностраних послова, дипломирала је на Мегатренду, а тренутно се, како “Блиц” сазнаје, спрема за службу у иностранству.

У биографији стоји да је завршила менаџмент у медијима на Мегатренду, као и да је запослена на позицији млађег савјетника у Министарству на чијем је челу Иван Мркић. У МСП су потврдили наша сазнања.

- Она већ неко време ради, обучава се кроз различите секторе. Од оног који се бави конзуларним пословима, билатералом, мултилатералом... - кажу у МСП-у.

Како за “Блиц” објашњавају познаваоци прилика, ријеч је о такозваном ротирању, а оно по правилу претходи одласку у неку од наших амбасада у иностранству. Ову тезу поткрепљује и чињеница да је Хаџовићева недавно уписала Дипломатску академију.

У Вањиној биографији стоји и да је замјеница предсједника омладине СПС, што јој је била пропусница за улазак у МСП. У СПС-у кажу да је била потпредсједница омладине у Земуну прије неколико година, али да више није активна иако се на страначким прославама појављује.

На интернету је могуће наћи велики број врло провокативних фотографија младе савјетнице, а извјесно је да ће ако планира да настави да се бави дипломатијом, стари хоби морати да оставио по страни.

Вања Хаџовић јуче није одговарала на позиве “Блица” па нисмо сазнали који су јој циљеви у дипломатској каријери.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана