Голи принц Вилијам ускоро у новинама

Агенције
Голи принц Вилијам ускоро у новинама

Голишаве фотографије британског принца Вилијама могле би ускоро да се појаве у јавности, како су најавили уредници неколико таблоида, јављају агенције.

Цијела планета је већ видјела голе фотографије његове супруге Кејт Мидлтон. Поред голишавих фотографија британског престолонасљедника, таблоиди наводно имају и видео који је снимљен током одмора Кејт и Вилијама у Француској.

Према писању британских таблоида, до сада су од око 300 фотографија објављене само 24, па су "краљевски адвокати" опет на ногама, само не знају против кога више да се боре, јер су за ове фотографије заинтересовани сви свјетски таблоиди, али и порно сајтови...

Британски лист "Телеграф" пише да су папараци користили чак и "летеће камере" како би снимили Кејт и Вилијама како уживају поред базена, док су мислили да их нико не гледа. Наводно су и неке од до сада објављених фотографија узете из клипа који би требало да се појави са Вилијамовим голим сликама.

Исти лист пише да порнографски сајтови добро зарађују на голишавим фотографијама Кејт Мидлтон, које су за мање од мјесец доспјеле на треће мјесто по тражености на сајтовима за одрасле.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана