Гоги Секулић остало 50.000 евра дуга

Blic
Гоги Секулић остало 50.000 евра дуга

Пјевачица Гога Секулић већ три дана прима инфузију и пролази кроз најтежи период у животу јер се поред смрти мужа Игора Рамовића бори и са дугом од 50.000 евра. Осим тога, њена свекрва Зорица промјенила је браву у стану у којем је Гога живела са Игором.

Пјевачица је у депресији, прима инфузију, а била је недоступна за било какву изјаву током цијелог дана. Један од Игорових најближих пријатеља испричао је за „Блиц” да је Гога на ивици нервног слома откад јој је постало јасно да Игорова мајка Зорица неће да врати дугове свог преминулог сина и снахе Гоге у које су запали позајмљујући новац за Игорово лијечење.

- Гога је скрхана јер никоме не дугује ни евро, а сада много њених и Игорових пријатеља чека да им се врати новац који су им позајмљивали за Игорово лечење. Зорица, Игорова мајка, за његовог живота обавезала се да ће продати стан у којем је Игор до смрти живео и да ће од тог новца вратити све дугове. Само је 30.000 евра уплаћен депозит болници у Хајделбергу, а и лекови које је узимао су прескупи. Гога је позајмљивала за супругово лечење дајући гаранцију људима да ће им новац бити враћен чим се прода стан, а није ни сумњала да Зорица неће испоштовати договор који је имала са сином. Иначе, Игор целог живота живи на тој адреси кад год је у Београду и било је питање дана кад ће стан бити преписан на његово име. То је био стан његових бабе и деде по мајци, а његова мајка је једини наследник, а он њено једино дете, па је логично било да стан остане њему - каже Рамовићев пријатељ.

Зорица има породични стан са садашњим супругом, а Гогина породица страхује за ћеркино здравље и тражи од ње да се дистанцира од свега.

Породични односи

Ништа лоше о снаји
Зорица је за „Блиц” на четрдесетодневном помену рекла да јој успомене на сина не дозвољавају да било шта ружно каже о Гоги, за коју јој је јасно да је била његова велика љубав. Ништа ружно за сада није рекла о својој снахи.  

Гога без ствари
Браву на вратима стана свекрва Зорица промјенила је док је Гога била ван куће. У стану су остале Гогине ствари, а тај стан, у којем је живјела са Игором, Гога је својим новцем недавно комплетно средила.  

Изнајмљен стан
Пјевачица тренутно борави у изнајмљеном стану у центру Београда и комуницира само са неколико најближих пријатеља. Кажу да је потресају приче о оставинској расправи јер Игор није оставио никакве некретнине и вредности.

Имао бизнис, али не и новац

Иако се писало да је Рамовић био успјешан бизнисмен, Гога је за „Блиц” прије неколико дана рекла да њен покојни супруг није оставио ни станове ни клубове које су му медији неосновано приписивали за живота.
- Имао је он приватни бизнис, радио је, али није имао новца - рекла је Гога.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана