Гога тражи милионе од Емира

Aгенције
Гога тражи милионе од Емира

Судски процес између Емира Хаџихафизбеговића и Гоге Секулић, која је пресавила табак јер је глумац из БиХ јавно назвао дрољом, како сазнају српски медији, ових дана би требало да буде окончан!

Ову информацију потврдила је и сама фолк пјевачица, која је на суду затражила милионску одштету.

- Тужила сам Емира, имам снимак, све доказе, тако да се неће извући. То му није требало. Тема је била српска естрада! Вређао је Цецу, Јелену Карлеуша и друге, а мене је баш поткачио. Када могу код нас да наступају пјевачи из Хрватске и БиХ, у чему је проблем што ми код њих одлично пролазимо? Шта ја могу што ме омладина у БиХ и Хрватској воли и што пева моје песме - рекла је пјевачица.

Подсјећања ради, Хаџихафизбеговић, шармантни Американац који је у филму "Хајде да се волимо 3" био лудо заљубљен у Лепу Брену, прошле године је на Хрватској телевизији оптужио Србију да пласира духовну порнографију у БиХ.

- Српске дроље заводе Бошњаке, који се онда одају алкохолизму. Из Србије нам се сервира духовна порнографија, која се лансира преко телевизије. Српске пјевачице заводе младе људе који се одају алкохолизму, због чега долази до масовних туча, па чак и до убистава. Ја мислим да су оне дроље јер чим Гога Секулић дође и каже како воли да пјева без гаћица, а нека друга да попије литар алкохола, то је за мене дроља и остаће дроља! - рекао је глумац, који је турбо фолк прогласио начином живота.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана