Гога Секулић у проблему!

pulsonline.рс
Гога Секулић у проблему!

Популарна фолкерека наступила је прексиноћ у клубу "Ladies" заједно са својим колегама Петром Митићем и Јованом Пајић. Поред феноменалне атмосфере коју су направили, мушки дио публике уживао је и у бујном попрсју Гоге Секулић.

Како тврди извор "Plusonline", пjевачица је била специјално расположена за ћаскање са публиком и испуњавање музичких жеља. 

 - У једном тренутку док су седели у сепареу, Гоги је стигла SMS порука занимљиве садржине коју је поделила са колегом Петром Митићем. Певачица се само насмејала и убрзо наставила са наступом - рекао је извор и додао

- Када је завршила са својим наступом придружила се колегама који су дегустирали скупоцени шампањац. У том тренутку зачуо се глас Петра Митића, који је рекао: "Еј, Гога, знам шта да одговориш, дођи да ти кажем" - завршава неименовани извор за "Plusonline".

Судећи по фотографијама које су настале те вечери у популарном београдском клубу "Ladies" очигледно је да су фолкерка и њен млађи колега имали неку заједничку тему. Да ли је то била тајанствена SMS порука или нешто друго није на нама да судимо.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана