Гога Секулић шверцовала парфеме

Агенције
Гога Секулић шверцовала парфеме

Пјевачица Гога Секулић доживјела је пех на аеродрому у Бечу јер су је два часа цариници држали у посебној просторији и испитивали, будући да је код собе имала велику количину парфема и козметике.

Секулићева је путовала у Салцбург, а на аеродрому је купила много козметике, због чега су је цариници издвојили од осталих путника па је умало и закаснила на лет.

Према ријечима извора блиског пјевачици, како је имала времена до тог лета, Гога је ријешила да на аеродрому купи поклоне које ће својим најближима дати за предстојеће празнике.

- Напунила је кесе козметичким производима - парфемима, разним спрејевима за тело и то је цариницима било веома сумњиво. Када су је угледали са кесама пуним робе, одмах су је издвојили и одвели у посебну просторију. Она у први мах није знала шта се дешава и била је баш изненађена. Одмах су узели њене кесе и истресли на сто, те је питали шта ће са толико козметике. Она им је објаснила да су то поклони и да ништа лоше не мисли да уради. Баш им је била сумњива. Држали су је два часа тамо и Гога се уплашила да ће закаснити на лет - рекао је извор.

Пјевачица је потврдила да је била задржана на испитивању на аеродрому.

- Истина је да сам имала мали пех. Хтела сам све поклоне да оставим само да ме пусте да не закасним на лет - потврдила је Гога за српске медије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана