Гоца Тржан тражи већу алиментацију?

Агенције
Гоца Тржан тражи већу алиментацију?

Гоца Тржан оптужила је бившег мужа Ивана Маринковића да је лош отац, да не плаћа алиментацију. Бивши фармер изнервиран је због свих оптужби и тврди да је Гоца тражила повећање алиментације са 5.000 на 10.000 динара мјесечно, пишу српски медији.

- Ништа јој не дугујем! Све јој је уплаћено, а за даље ћемо видети јер је тражила да се алиментација удвостручи због, како је рекла, лоше финансијске ситуације у земљи. Она можда жели да се мојој породици нешто деси и да ужива у нашим проблемима, али, нажалост, Гоцо, од тога нема ништа. Ти само покушавај да помоћу лажи доспеш на насловне стране - поручује Иван бившој жени и додаје:

- Подсетићу је да је месец и по дана била у "Срвајверу", па није виђала дете као ни ја. Управо је она та која већ четири месеца врти причу о мени, иако је рекла да то неће радити, али, боже мој, капирам да су јој потребни популарност и насловне стране, па било то и преко мене. Важно је да се лепо ислика, паметна жена, бићу јој на располагању и убудуће - каже Маринковић. Иван тврди да је добар отац својој кћерки и да се плаши да је њена мајка не окрене против њега.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана