Гоца даје 32.000 евра за Ленино школовање

Агенције
Гоца даје 32.000 евра за Ленино школовање

Гоца Тржан уписала је седмогодишњу ћерку Лену у приватну основну школу која ради по чувеном Монтесори програму, који је у Србији почео да се примјењује 2011. године, објавили су медији у Србији.

 Пјевачица ће за осам година кћеркиног школовања дати чак 32.000 евра. Иако је Гоца била противник приватних образовних установа, одлучила је да њено дијете ипак од септембра крене управо у школу која није државна.

- Лена је недавно прошла бројна тестирања за упис у школу. Установа коју је Гоца одабрала је верификована од Министарства просвете и спорта и програмски садржај је исти као и за све остале школе. Певачица ће од првог до четвртог разреда годишње плаћати по 3.500 евра, а од петог до осмог 4.500 евра. Свако дете има право на школски превоз од куће, а у одељењу буде по 15 ученика. Деца уче два страна језика - каже  извор близак пјевачици и додаје да Гоца бившег супруга Ивана Маринковића није питала за мишљење пошто она сама све финансира. Принчеви Вилијам и Хари својевремено су учили по програму Монтесори. Поред њих, много утицајних људи своје образовање је стекло у оваквим установама, а неки од њих су Џорџ Клуни, Жаклина Кенеди Оназис, Челзи Клинтон и други.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана