Гоца Божиновска замало погинула!

Ало
Гоца Божиновска замало погинула!

Таман што се њен вереник Небојша Тубић опоравио од рањавања, Гоца Божиновска је и сама доспјела у велику опасност, и то у сопственом дому

Наиме, пјевачица је прије неколико дана замало страдала јер се на само неколико центиметара од ње срушила метална ограда тешка око једну тону. 

Све је почело безазлено - Гоца је ријешила да замјени дотрајалу ограду у дворишту своје куће у Сурчину, па је одлучила да остави челичну капију која јој је скоро дошла главе.

 - Гоца воли да у њеној кући и дворишту буде тип топ, те је одлучила да постави што чвршћу и квалитетнији ограду и зато је челик био логичан избор. Стога је ангажовала мајсторе који су поставили капију и подесиоли је тако да може да функционише на даљински управљач и ручно, али, не лежи враже - када је Гоца притиснула управљач, он није реаговао и капија је остала затворена. Пошто је знала да може и ручно да је отвори, изашла је из аутомобила, а челична конструкција тешка читаву тону срушила се крај њених ногу - каже саговорник и додаје да је пјевачица доживјела шок

- Гоца се моментално скаменила. Призор који је видела поред себе ју је тотално паралисао, па је тако остала неколико тренутака док из кући није изашао њен син Мирко, који је чуо буку.

Ове наводе је потврдила и Гоца:

 - Јој, ни сама не знам како се то догодило. Хвала Богу што сам остала жива јер да је на мене пало оно гвожђе, тешко да бих сад разговарала са вама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана