Глоговац у вези са 18 година млађом глумицом

Агенције
Глоговац у вези са 18 година млађом глумицом

Послије развода од супруге Мине, с којом је био осамнаест година у браку, Небојша Глоговац (45) нашао је утјеху поред осамнаест година млађе колегинице Хане Селимовић (27), звијезде Народног позоришта у Београду.

Како пишу медији у Србији, глумац је почетком године потписао папире за развод, а убрзо послије тога постао је близак с најмлађом добитницом Стеријине награде. Спекулише се да је њихова блискост била главни окидач за Небојшин развод од познате сликарке, с којом има синове Гаврила и Милоша.

Глумац и Хана недавно су виђени заједно у једном кафићу у срцу престонице, из којег су изашли држећи се за руке.

- Хана и Небојша су се упознали пре неколико година, након Небојшине представе, постали су пријатељи, а касније су се родиле и симпатије. Своју блискост, која се развила након његовог развода, чувају од очију јавности, првенствено због Небојшиних синова. Пре неко вече су два сата провели у кафићу, смејали се, пили и непрестано разговарали. Седели су за столом у ћошку потпуно сами, као да нико око њих не постоји. Изгледали су као два заљубљена тинејџера - навео је извор који је инсистирао на анонимности. На питања новинара о наводној вези овај пар није био расположен за коментар.+++

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана