Георгиев пљувао народњаке а сад ради за Брену

Глас Српске
Георгиев пљувао народњаке а сад ради за Брену

Владо Георгиев радиће с Лепом Бреном иако годинама говори да се грози фолк музике! У српским медијима је објављено да ће пјевач бити аутор пјесама на новом албуму фолк звијезде, а да је та сарадња произашла из интензивног дружења са Сашом Поповићем и Жиком Јакшићем

. Иако је више пута демантовао да је долазио у просторије "Гранда" када се писало о томе, изгледа да није говорио истину. А шта је истина и да ли би се одрекао својих "увјерења" зарад новца - сада је више него јасно! И те како би се одрекао!

Иако је Брена пјевачица фолк музике, када кане добра лова, Георгиев нема проблема да се преобрати у некога ко свим срцем улази у сарадњу. Дволично. Док лове није било, пљувао је по таквима као што је она и омаловажавао их је. А може бити да се његове пјесме не слушају баш тако па му сваки динар добро дође.

- Добро, био сам у "Гранду", гдје ћу данас? На Марс? Пу!
Не занимају ме таблоиди који објављују турбо-фолк бљувотине, као ни читаоци који им вјерују - говорио је некада Владо. Сад видимо колико је био искрен. Прихватио се посла с онима које, изгледа, само у медијским изјавама не подноси.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана