Гејеви се одрекли Јелене

Aгенције
Гејеви се одрекли Јелене

Геј активисти су почели да се преко друштвених мрежа јавно одричу Јелене Карлеуша због њених "Твитер" напада на Секу Алексић.

Онима који су јој поносно додјељивали епитет иконе и дивили јој се веома је засметао начин на који већ неко вријеме пише о колегиници, посебно њени ниски ударци на рачун дјеце, пишу српски медији..А прије су је бранили

- С пљувањем Секе Алексић Јелена Карлеуша је дотакла дно... Пала је у мојим очима и јако сам разочаран - написао је Предраг Аздејковић, уредник "Геј ехо портала", на "Фејсбуку", а потом изјавио:

- Мислим да њен речник није адекватан за неког ко хоће да се представи као дива. Сувише се ниско спушта и ваља по блату. Уредник геј магазина "QТ" Душан Маљковић је био Јеленин вјерни фан, а данас је жестоки критичар.

- После свих мојих покушаја да одбраним Јелену Карлеуша од низа културофашистичких напада у претходним годинама, сада желим да кажем да је се, након изјава о Секи Алексић, "званично одричем", као оне која је од субверзивног елемента домаће политичке/естрадне сцене, преиспитујући све - од хомофобије до религиозних догми - сама постала оно што је некоћ критиковала: ординарна расистичка малограђанка.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана