Гаги Ђогани има девојку, а има и за леба!

pulsonline.рс
Гаги Ђогани има девојку, а има и за леба!

Доста је било Анабелиних фрајера, сада је мало ред и на Гагија. Представљамо вам и његову нову дјевојку "индијку" Милену, са којом му је више него пријатно у друштву, судећи по фотографијама које је окачио на свој фејсбук профил.

 Да ли је и она једнако срећна, то не бисмо могли да тврдимо, углавном једно је сигурно - трка за будућим супружником из,еђу Анабеле и Гагија наставља се и у најновијој 12456 епизоди у шесте сезонеи...Напред Гаги!

Е па да и Гагију Ђоганију сване! Доста је било Анабеле и њених фрајера, дај сад мало да видимо шта је то Гаги ново лијепо пронашао. Трка за вјереницима и потенцијалним будућим супружницима између Анабеле и Гагија наставља се. И док је Анабела по ко зна који пут сада од још једног бизнисмена, а овог пута, Андреја Атијаса добила вјеренички прстен, Гаги је на добром путу да га и он још једном стави...

Да подсјетимо, прво је непосредно послије Анабелиног и његовог разлаза, вјерио како тада рече Чехињу, а сада изгледа решио да се скраси са "индијком".

Тако се и Гаги на љествици бивши садашњих и будућих дјевојака успио на степеник више.

Иако је до недавно Гаги изјављивао како нема пара леба да једе, изгледеа да су се ствари у посљедње вријеме драстично промениле. Или је Гаги "преко ноћи" улетио у неки кеш, или је нова дјевојка "индијка", по имену Милица Микић одрешила кесу и одвела свог дечка у обилазак Венеције. Било како било, Гаги је одмах и окачио фотографије на свој фејсбук профил, а једна из сета фотки окачена је и као главна профилна. Ту се јасно види и да је Гаги коначно срећан и задовољан, а може бити и заљубљен. Па иако је он пожурио да објелодани нову везу, његова дјевојка Милена изгледа није толико хрлила. Њој као главна на профилу стоји фотографија са другарицама, а низу истих налазе се и фотке са бившим дечком. Нико од њих двоје наиме, није преправио ни свој статус из  "single" у "in a relalationship". Да ли ће ова веза потрајати и мало дуже оставити овај задовољни осмjех на Гагијевом лицу остаје да видимо, јер кад смо њега звали да нам он исприча нешто више о новитетима у његовом љубавном животу, није био доступан.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана