Фарма: Гоца Божиновска пред инфарктом!

Aгенције
Фарма: Гоца Божиновска пред инфарктом!

Колико свађе на имању у Лисовићу могу да буду стресне по учеснике, показало се на примјеру Гордане Божиновске која је због увреда које јој је упутила Весна Ривас, завршила у амбуланти на хитном љекарском прегледу.

- Гоца је докторки одмах рекла да мисли да је у питању повишен притисак и тако се и испоставило, имала је горњи 160 а доњи 120. Претпоставке су да је до тога дошло због стреса па је Божиновска споменула да скоро свакодневно има свађе са Весном Ривас и да је баш тог дана пукла- прича за "Ало!" извор близак продукцији и додаје да јој је одмах укључена терапија:

- Добила је одмах лекове како би спустила притисак али јој је препоручено да покуша да се не нервира. Певачица је рекла да је таква реакција јача од ње и да не може да се контролише када је неко константо повређује. Међутим, колико смо успели да видимо у последња два дана избагава Весну и покушава да побегне од друштва у ком се она нађе- испричао је извор. 

Иначе, да је до овога дошло, потврдила је сама Весна Ривас која је у разговору са Радојком рекла како је Гоца превише нервозна и како јој је због њеног "лудила" скочио притисак. Међутим, то није превише погодило Ривасову која је наставила да прича негативно о својој ривалки из младости. 

Колико Весна Ривас може неке од фармера да изведе из такта, најбоље говори податак да је недавно и Мемо завршио код љекара. Он је због Весниног помињаја Сарајева и вређања његовог поријекла видно изнервиран почео да плаче и тада дожовео стрес због ког је одмах завршио код љекара. То га није спријечило да и након тога опет улази у расправе са пјевачицом.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана