Фарма 2013: Весну Ривас чека тужба од Гоце Божиновске по изласку са имања!

Aгенције
Фарма 2013: Весну Ривас чека тужба од Гоце Божиновске по изласку са имања!

Гоца Божиновска се замјерила Весни Ривас када јој је приликом номинација дала штапић, међутим прави сукоб одиграо се пред одлазак на пијацу, преносе агенције.

Весна је напала Гоцу, а тада споменула и њеног покојног супруга Зорана Шијана: "Муж те је оставио, а свекрва те скидала са врбе", рекла је Весна скрећући пажњу на то да је Гоца хтјела да се убије, на шта јој је Божиновска поручила да ће због те изјаве ићи на суд, као и да ће њена свекрва свједочити како никад није покушала да себи одузме живот.

Расправа се наставила у истом смјеру, а Гоца је бранила себе и свог покојног мужа: "Зоран ме је волео до последњег дана. Звао ме је сат времена пре него што су га убили да ми каже да ме воли", међутим Весна је настављала.

Рекла је саркастично да ју је муж толико волио да је отишао са другом женом са којом има сина, али је Гоца то опет окренула у његову корист и рекла да од таквог човјека и треба да буде што више дјеце.

Весна је затим рекла да је Гоцу сваки муж до сада тукао и да је глупа, на шта је Гоца рекла: "Како те није срамота толико да лажеш?! Ако су ме и тукли, остала сам на ногама. Ти би се одмах срушила. Да је Шијан жив сад би овде улетео и шију би ти заврнуо".

Свађа се ту завршила, а Гоца Божиновска је, док је изнервирана пушила цигарету, манекенки Јовани Николић рекла да ће се са Весном обрачунати на суду по изласку са Фарме.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана