Ева Лонгорија коначно више није сама?

Aгенције
Ева Лонгорија коначно више није сама?

Атрактивној глумици Еви Лонгорији су изгледа услишене молитве...

Скоро смо имали прилику да читамо како се глумица жалила на свој љубавни живот, односно како нема среће у љубави, али изгледа да је и томе дошао крај.

Наиме, глумицу су за викенд видјели како се љуби и грли у ресторану са бившим дечком Едуардом Крузом (28) са којим је раскинула прије скоро годину дана.

Свједоци су потврдили да Ева Лонгорија (38) и брат познате глумице, Пенелопе Круз, Едуардо Круз нису могли да престану са изливима нежности током романтичног ручка у једном италијанском ресторану у Њујорку.

"Држали су се за руке и љубили се не марећи да ли их неко гледа", открио је један од свједока који је био у ресторану.

Ту није крај. У суботу увече пар је поново виђен како се љуби, али овог пута током вечере у ресторану у близини Тајмс сквера у Њујорку.

Глумица је везу са пјевачем Едуардом започела у фебруару 2011. године непосредно након развода са бившим супругом Тонијем Паркером, да би се на кратко одвојили у марту 2012. године и потом помирили неколико мјесеци касније. Бивша звијезда популарне серије "Очајне домаћице" је у јуну 2012. године потврдила раскид са шпанским пјевачем, али изгледа да то није био крај.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана