Естрадњаци славили са Душком Шарићем

Aгенције
Естрадњаци славили са Душком Шарићем

Душко Шарић у суботу увече направио је славље поводом одлуке Апелационог суда да након нешто више од четири године буде пуштен из притвора у Спужу, гдје је боравио по оптужби да је прао новац за свог брата нарко-боса Дарка Шарића!

Како пишу медији у Србији, на журки која је направљена у Шарићевој дискотеци "Муниципијум" у Пљевљима појавило се неколико личности са естраде, међу којима и Гога Секулић, Бора Ђорђевић, Дара Бубамара и Катарина Живковић.

- Они су били Душкови гости, који су се у неко доба ноћи латили микрофона, а журка је трајала до јутра. Претходне ноћи Шарић је такође био у дискотеци с мањим друштвом у једном сепареу, а пјевао је Џенан Лончаревић - каже наш извор с лица мјеста.
Иначе, поред њих, на прослави је било и много црногорских и српских бизнисмена, а дошао је и бивши фудбалер Црвене звезде, а сад менаџер Владимир Матијашевић, ком је друштво правила супруга. Присуство политичара је изостало.
Породица је такође била уз Душка, а међу првима стигле су његова друга супруга Нина Паскаш и Лана Поповић, жена Дарка Шарића.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана