Ера промовише педофилију у ријалитију

Агенције
Ера промовише педофилију у ријалитију

- Ера мора бити избачен из ријалитија. Његово понашање је промоција педофилије на мала врата. Међутим, није то његово основно усмерење, јер он је заинтересован за веома младе особе, али не би имао ништа против да буде и са старијим женама.

 Ера не поштује туђу приватност и интегритет. И да је реч о вези са слободном пунолетном женом, не можете причати на телевизији о вези без њене дозволе - каже психолог Александра Јанковић, пишу српски медији. Она додаје:

- Срамотно је што Ојданић покушава да убере симпатије једног дела популације промовишући један накарадан систем. Није добро што се емитовањем таквог програма код млађе популације стиче утисак да је нормално да се буде у таквим везама. Каква је порука за девојке из основне школе? Шта фали, што не бисмо имали везу с неким двоструко старијим од себе. Посебно је лицемерно тврдити да је та веза била платонска. Шта то значи? Да она није остварена сексуално? Педофили и почињу гледајући фотографије. Доста је било прећуткивања и тога да се све приписује његовој лудости.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана