Емина Јаковић копира Наташу Беквалац

Aгенције
Емина Јаковић копира Наташу Беквалац

Јаховићева у споту за песму "Да могу" плагирала сцене из базена какве је Ната снимила још прије четири године када је екранизовала свој велики хит "Добро моје", пишу српски медији.

Емина Јаховић копирала је Наташу Беквалац. Не, пјевачице нису носиле исте хаљине нити ципеле, већ је Јаховићева у новом споту за пјесму "Да могу" искористила већ виђене сцене из екранизације нумере "Добро моје" Беквалчеве.

Емина је прије два дана објавила тизер за свој нови спот. И оно мало приказано јавности било је довољно да се закључи да је мало крадуцнула од своје колегинице.

Наиме, у једној сцени манекен из Емининог спота зарања у базен у белој кошуљи, а убрзо му се придружује и пјевачица. Сјетите се, исту ту сцену гледали сте још прије четири године у споту за пјесму "Добро моје". И Наташин манекен плива у базену у бијелој кошуљи, и њему се пјевачица придружује испод воде. Да ли је Емина заборавила на Наташин пређашњи рад или тај спот никада није ни видјела, само она зна. Једно је познато, да је Емина притајени фан новосадске барбике.

Двије поп звијезде су снимиле дует "Господине", а Емина се није наљутила на колегиницу кад је она тај хит препјевала и извела га сама у финалу једног ријалити шоуа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана