Емина дала пола милиона евра за реновирање куће

Агенције
Емина дала пола милиона евра за реновирање куће

Позната пјевачица Емина Јаховић Сандал недавно је завршила реновирање породичне куће у Новом Пазару, а како се шушка, у сређивање цијелог простора је уложила око пола милиона евра.

Како пишу српски медији, Јаховићева је прошле недјеље посјетила родни град, гдје живи њена мама Сенија, како би видјела докле се стигло са радовима, а сређена кућа посједује играоницу за њене синове Јамана и Јавуза, као и велико спа-купатило.

Пјевачица је искористила прилику да се види са родбином и пријатељима, док један спрат у кући преуређује по свом укусу, и то намјештајем који специјално стиже из Турске.

 - Емина много воли овај град, ипак је овде живела 20 година. Овде живи њена мајка, брат је све чешће ту, њена бројна родбина и пријатељи. Кућа је прелепа, пространа, светла, са великом играоницом за њене синове. Спрат који користе њена мајка и брат је већ опремљен и изгледа прелепо, са најмодернијим намештајем и огромним спа-купатилом - прича Еминина рођака, а Јаховићева је кућу реновирала заједно са братом, прослављеним кошаркашем Мирсадом Јаховићем.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана