Екрем: Слао бих Венди паре и снимио секси филм с њом

Агенције
Екрем: Слао бих Венди паре и снимио секси филм с њом

Прослављени јутјуб пјевач Екрем Јеврић је приликом гостовања у емисији "Ami G show " рекао да би Весни Вукелић Венди слао новац из Њујорка, али и да би с њом снимио сцене секса за филм.

Прије двије године Екрем Јеврић је прво освојио публику својим мега хитом "Кућа-посо", а затим је из дана у дан насмијавао домаћу јавност својим причама приликом учешћа у реалитију "Фарма".

Управо тамо је и упознао, како он каже згодну женску, Весну Вукелић Венди, а њихову пријатељску причу са назнацима романсе су пратили милиони сваког дана. Међутим, по завршетку риалитија Екрем се вратио за Њујорк и због љубоморне жене Игбале прекинуо сваки контакт са пјевачицом, али и осталим учесницима.

Али, сада је услиједио његов повратак и то у емисији "Ali G Show" код Огњена Амиџића, а у студију се појавила и Венди.

Екрем је објаснио како он доживљава Венди и да су толики пријатељи да би јој из Њујорка слао шта год да јој треба, па чак и новац, а онда открио и да би с њом снимио филм.

- Снимио бих филм са Венди. Онако неки документарни... да има и секса и свега - рекао је у једном моменту Јеврић, а затим додао да би све то снимио за суму од 50.000 евра.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана