Џеј понудио Гоги да живи код њега

Aгенције
Џеј понудио Гоги да живи код њега

Џеј Рамадановски понудио је Гоги Секулић да живи у једној од соба у његовом стану кад је чуо да ју је свекрва Зорица истјерала из дома у Сарајевској улици, у коме је она боравила са супругом Игором, пишу српски медији. Дорћолац се нашао с пјевачицом у граду да би јој пружио подршку и попричао с њом о тешкој ситуацији кроз коју сама пролази.

- Колико је Џеј хуман и добар говори управо ова чињеница да је, одмах пошто су се нашли, рекао Гоги да на њега увек може да рачуна за било шта и да уопште не треба да се устручава да буде код њега у стану, колико год то буде било потребно. Гоги је било пуно срце што има такве пријатеље и колеге, а тај његов гест ју је довео до суза - каже добро обавијештен извор.

Како сазнајемо, Гога му се захвалила на подршци и рекла да ће се, као и до сада, сама изборити са свим недаћама. Мајка Игора Рамовића, Гогиног покојног мужа, послије 40 дана од његове смрти замијенила је браву на стану у коме је пјевачица неколико мјесеци живјела са супругом и који је комплетно реновирала кад се уселила. Због цијеле те драме Секулићева је тужила свекрву Зорицу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана