Џеј испалио бањалучку публику

Агенције
Џеј испалио бањалучку публику

Џеј Рамадановски отказао је наступ у Бањалуци пола сата пред почетак свирке и тиме изнервирао газду локала и госте који су

га чекали. Како пишу српски медији, пјевач је требало претпрошлог викенда да одржи два наступа у једном ексклузивном ресторану на обали Врбаса, али се није појавио у договорено вријеме. Око 350 људи је остало разочарано јер су неколико дана раније купили улазницу да би се провели уз пјесме фолк звијезде, а он се није појавио.

- Џеј је отказао наступ малтене пред излазак на сцену. Људи који раде у ресторану су чули да пјевач неће доћи од новинара, који су га чекали због интервјуа. Тада су позвали газду, који је био љут јер се само неколико тренутака прије тога чуо са Џејом, који му је рекао да га много боли стомак и да има дијареју, због чега не може да пјева - каже извор са лица мјеста.
Организатори наступа, који је увелико рекламиран преко сајта ресторана и друштвених мрежа, рекао је да Џеј ипак није био звијезда вечери.

- Отказао је концерт због болести, али није био звијезда вечери, већ само гост - рекли су у управи ресторана, иако је на реклами истакнуто да је баш Џеј звијезда вечери и ниједно име више не стоји.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана