Џастин Бибер ће завршити као Мајкл Џексон

Aгенције
Џастин Бибер ће завршити као Мајкл Џексон

Татјана Возјук, бивша кућна помоћница у Џастиновој вили, овим ријечима описала је степен забринутости за младог пјевача...

Наиме, она је почела с радом у Биберовој кући у августу 2012. године, а за британски "Sunday People " испричала је чему је све свjедочила.

"Дроге су претварале Џастина у зомбија. Бојим се да га чека судбина Мајкла Џексона. Ако сада не буде реаговао то уопште није немогуће. Проговорила сам јавно зато што ми је стало до њега. Срце ми се слама", каже Татјана.

Четрдесетседмогодишња Татјана каже да је марихуана стизала право на кућну адресу поп звијезде и то легалним путем под изговорм да је у медицинске сврхе. Она је такође видјела бочицу преписаног сирупа за кашаљ за који је била сигурна да је имао кодеин у себи.

"Звијезде обично бацају све што попију, јер се плаше да ће их отровати. Никада га нисам видјела да пије из тих флашица, али ме је често питао гдје су и стриктно ми је наређено да их не дирам. Поред тога доносили су му стално марихуану у виду колачица, лизалица и бомбоница. Такви производи били су свуда по кући, као и много разбацаних џоинта крај базена"

Џастина искоришћавао и отац?

Како добро упућени извори наводе поп звијезда је издржавала свог оца годинама уназад. Ово не би било ништа чудно да се Џереми није забављао са сином у популарном клубу у Мајамију мало прије хапшења.

"Џереми је био одсутан већи део Џастиновог дјетињства, а појавио се тек прије пар година када је Џастин постао звијезда!", наводи извор за РадарОнлајн – "Џереми воли луксузан живот свог сина, приватне јахте, аутомобиле, одморе на егзотичним мјестима. Због тога га Џастин и издржава неколико година. Штавише, Џереми више има пријатељски однос с њим, него родитељски"

Управо се због тога Џастинов менаџер Скутер Браун и Џереми не слажу баш најбоље, посебно када се узме у обзир да је Скутер увијек био очинска фигура у Биберовом животу.

"Скутер је глас разума и говори му и оно што не жели да чује, док Џереми ради супротно", закључује извор.

Селена Гомез поставила ултиматум

Изгледа да турбулентна веза између Џастина и Селене још увијек није готова. Након више раскида, Селена је одлучила да постави ултиматум младом пјевачу.

"Селена му је поставила ултиматум ‘Или се пријави на клинику за одвикавање или смо завршили’", наводи блиски извор – "Уколико не буде желио да помогне себи, онда му се заиста више неће вратити. Она је свијесна опасности коју он представља по себе, будући да кад год се напије или надрогира мисли да је изнад закона"

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана