Драгољуб Беквалац: Затечен сам, Дачо ми је био као син

Блиц
Драгољуб Беквалац: Затечен сам, Дачо ми је био као син

Познати фудбалски тренер Драгољуб Беквалац признао је за "Блиц" да му је тешко због ствари које је Данило Икодиновић рекао о његовој ћерки Наташи.

Отац Драгољбу је увијек био уз Наташу и све њене одлуке

- Затечен сам и изненађен много чиме што чујем да Дача каже. Гледао сам га као сина. Био сам спреман да прекинем спортску каријеру и посветим му се у потпуности, да је требало - рекао је Беквалац за "Блиц".

Он истиче да не осјећа потребу да заштити средњу ћерку, негирајући Икодиновићеве наводе, јер тврди да је веома упућен у Наташин живот. 

- Наташа је била у праву кад вам је рекла да оно што неко каже највише говори о њему, а такође је тачно и да цела моја породица зна истину и како стоје ствари. О Данилу, поштујући његову каријеру врхунског спортисте, нећу рећи ниједну ружну реч, а морамо узети у обзир да му није лако да носи терет онога што је био и оног што је данас.
 

Беквалчеви су од почетка Наташиног и Даниловог заједничког живота били њихов главни ослонац. Драгољуб то потврђује и објашњава како је због Дачине трагедије напустио припреме и илегално прешао границу да би био уз њега у тешким моментима. 

- Никако не желим да звучим патетично, али и моја супруга и ја смо много жртве поднели због Даче, јер смо га свим срцем волели. Кад је доживео несрећу чим сам чуо напустио сам припреме Војводине у Словенији и без визе, коју нисам имао јер смо границу прелазили са групном визом, дошао сам у Нови Сад.

А тек моја супруга колико се трудила око њега, то је неописиво - закључио је Драгољуб Беквалац.

 Шта је Дача рекао за Наташу

Данило Икодиновић је у прошлонедељној емисији "Балканском улицом" говорећи о односу са ћеркама рекао: "Нећу моћи да кажем Хани каква јој је мајка, није лепо", и покренуо лавину негативних коментара на његов рачун из пјевачициног окружења. Наташа је само прокоментарисала да неће да учествује у циркусу који Икодиновић прави.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана